top of page
Search

Lõpukleidid, mida saab kanda ka peale tähtsat sündmust!


Koolilõpupeod ja aktused ei ole enam kaugel. Meie juurest leiad šikid kleidid ja stiilsed aksessuaarid, millega kooliajale moodne punkt panna. Kõiki komplekte sobib ideaalselt ka teistelgi suvistel sündmustel kanda. Olgu selleks siis kohvikuskäik, piknik või kontsert. Ole unikaalne, kõiki kleite on ainult 1-2 eksemplari.




Roosa ja sinine- õrn ja armas kooslus.

Sinine, valge ja suvi on kui kokku loodud. Julge erineda ja kanna kleidi asemel hoopis šikke viigipükse.

Sirelililla ja valge on sulnis kooslus, mis muudab su õrnalt naiselikuks ja tagasihoidlikult väljapeetuks.

Kandes valge kleidiga bohostiilis massiivseid kõrvarõngaid, annad kleidile aga hoopis uue ilme ja stiili.

Punane ja must- ajatu ning alati toimiv kooslus.


Abstraktne sigrimigrimuster on moes hoolimata hooajast. Suvisel ajal on kleidi trumbiks lipsuke, mis lisab modernsele stiilile killuke klassikat.

Erksad neoontoonid ja lavendlililla kooslus mõjub kui sõõm värsket lillelõhna. Ära karda kanda erinevaid toone, sest just värvid äratavad suve ellu.

Hurmavalt siidine öösinine maksikleit on lõpupidude täht. Kleit sobib ideaalselt näiteks madala ketsiga kandes ka piknikule minekuks. Kombineeri erinevate aksessuaaridega ning mugavda vastavalt sündmusele.




Musta armastajad, siin on midagi teile.


Must ja valge on alati stiilne, alati õige valik.


Ootame Sind meie Uus-Tatari 16 poodi. Pakume personaalset nõustamist ja leiame just Sulle sobiva kleidi ja aksessuaarid. Oleme avatud K, N, R kell 12.00-18.00. Kui soovid meid külastada muul ajal, siis kirjuta info@blackbird.ee või helista julgelt 5100898. Tutvu valikuga e-poes

837 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page